Lifestyle

Good morning! . . Im proud to announce that we re going to be one of the act

Good morning! ❤️ . . Im proud to announce that we re going to be one of the active user for the award winning FDA approved PICO LASER in the market FOTONA STARWALKER soon. . . STARWALKER® IS CAPABLE OF TREATING: . +Melasma, freckles, age spots, Nevus of Ota +Multi-coloured complex tattoo +Large birthmark +Skin …

Good morning!
.
.
Im proud to announce that we re going to be one of the act
Read More »

LEPAS KAHWIN JE MESTI GEMUK … MANA SILAPNYA? . . Percaya atau tidak, kebany

LEPAS KAHWIN JE MESTI GEMUK … MANA SILAPNYA? . . Percaya atau tidak, kebanyakan wanita yang sudah bergelar isteri akan mengalami masalah ini. Lelaki pun sama hokey … especially bila nampak perut semakin “maju” ke depan. 😂 Bila dah mula kena tegur dengan kawan-kawan, adik beradik malah mak ayah, mulalah nak gelabah. Macam macam teknik …

LEPAS KAHWIN JE MESTI GEMUK … MANA SILAPNYA?
.
.
Percaya atau tidak, kebany
Read More »

Last day in Alor Setar before driving back to Shah Alam. . Seriously I had a

Last day in Alor Setar before driving back to Shah Alam. . Seriously I had a great time here, meeting lots of new and existing clients who wish to explore new aesthetic techniques for their facial and skin improvement. . And I have seen lots of improvement on those having pigmentations who underwent Yellow Laser …

Last day in Alor Setar before driving back to Shah Alam.
.
Seriously I had a
Read More »

KORANG! Terlalu banyak rawatan parut sampai confuse nak pilih yang mana satu kan

KORANG! Terlalu banyak rawatan parut sampai confuse nak pilih yang mana satu kan? . . Ye la, orang nak buat TCA CROSS, korang pun nak buat. Ada treatment subcision, nah..korang nak buat subcision jugak. . . My word of advise as doctor: DON’T GO WITH TREND, GO FOR TREATMENT THAT IS BEST FOR YOU! . …

KORANG! Terlalu banyak rawatan parut sampai confuse nak pilih yang mana satu kan Read More »

I’m here to break it to you. Eating and drinking collagen will NOT produce more

I’m here to break it to you. Eating and drinking collagen will NOT produce more collagen in the skin. . When you eat collagen, it’s broken down by the acids in your stomach into what’s called amino acids. Since collagen is a protein, once its broken down, it doesn’t function. And since it doesn’t function …

I’m here to break it to you. Eating and drinking collagen will NOT produce more Read More »

Ini Alasan Kenapa Uolls boleh Consider Face Oil: . . Of course sesetengah or

Ini Alasan Kenapa Uolls boleh Consider Face Oil: . . Of course sesetengah orang berpandangan menggunakan minyak di kulit wajah kita itu bukan idea yang bagus. Apalagi kalau kulit kita jenis yang berminyak! Muka dah berkilat macam kilang minyak why oh why amat ditambah minyak lagi? Rasanya banyak juga beauty product di luar sana yang …

Ini Alasan Kenapa Uolls boleh Consider Face Oil:
.
.
Of course sesetengah or
Read More »

Candidate preferably possess a skill in beauty related field, any level of educa

Candidate preferably possess a skill in beauty related field, any level of education are encourage to apply. Required language(s): Bahasa Melayu is compulsary, good in English is an advantage. At least 1 Year of experience in the related field is required for this position. What we expect from you: Good customer service skill in order …

Candidate preferably possess a skill in beauty related field, any level of educa Read More »

Shopping Cart